Održavanje odeće za rad

1. Saveti za pravilno održavanje HTZ odeće:  

Kada je reč o održavanju HTZ odeće, važno je slediti određene korake kako biste osigurali da vaša odeća bude sigurna za nošenje i da što duže traje. Prvo, uvek pažljivo pročitajte etiketu sa uputstvima za pranje i pridržavajte se preporuka proizvođača. Perite HTZ odeću odvojeno od ostale odeće kako biste izbegli prenos prljavštine i hemikalija. Koristite blage deterdžente bez izbeljivača kako biste sačuvali boje i materijale. Redovno proveravajte odeću na oštećenja ili slabosti i popravljajte ih odmah kako biste sprečili dalje pogoršanje. Skladištite odeću na suvom i provetrenom mestu da biste sprečili razvoj buđi i neprijatnih mirisa. Održavanje HTZ odeće na ovaj način ne samo da će produžiti njen vek trajanja već će i osigurati da bude bezbedna i funkcionalna za nošenje.

2. Kako očuvati boju štampe? 

Da biste očuvali boju štampe na HTZ opremi, preporučuje se da perete odeću naopako, kako bi štampa bila sa unutrašnje strane tokom pranja. Koristite blagi deterdžent bez izbeljivača i izbegavajte visoke temperature pranja. Strogo je zabranjeno pranje na 90 stepeni, jer to može ozbiljno oštetiti štampu i materijal. Preporučljivo je koristiti hladnu vodu ili temperaturu preporučenu na etiketi za pranje. Za više informacija o našoj ponudi HTZ opreme i proizvoda za održavanje posetite našu web stranicu.

3. Kako održati kvalitet materijala?

Kada kupujete HTZ odeću pripazite o pravilnom održavanju. Prvo, perite odeću na niskim temperaturama kako biste sačuvali integritet vlakana. Izbegavajte izbeljivače i omekšivače koji mogu oštetiti materijal. Pre pranja, okrenite odeću naopako kako biste sačuvali štampe i aplikacije. Pravilno skladištite odeću na suvom mestu kako biste sprečili buđ i neprijatne mirise. Saveti su veoma jednostavni i može ih primeniti svako!

4. Saveti za efikasno sušenje i peglanje radne odeće:

Kada je reč o efikasnom sušenju HTZ odeće savetujemo da vodite računa o nekoliko koraka kako biste sačuvali kvalitet materijala. Prvo, preporučuje se da barem prvih nekoliko puta izbegavate sušenje odeće u mašini za sušenje veša, jer to može izazvati skupljanje ili oštećenje materijala. Umesto toga, sušite odeću na vazduhu ili u sušilici veša na niskoj temperaturi. Kada je reč o peglanju HTZ odeće, postavite peglu na odgovarajuću temperaturu za materijal i peglajte naopako kako biste sačuvali štampe i aplikacije. Za veće komade odeće kao što su pantalone ili jakne, koristite paru kako biste olakšali peglanje i postigli bolje rezultate. Izbegavajte ostavljanje pegle dugo na jednom mestu kako biste izbegli oštećenje materijala.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these